Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník
Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.
Počet stran: 298
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-878-7311-3
Online publikace (formáty PDF)
Vložte Vaše hodnocení
Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.
Počet stran: 298
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-878-7311-3
Online publikace (formáty PDF)
Vložte Vaše hodnocení
Tento produkt má variabilní cenu, vyberte si, za kolik chcete tento produkt koupit. Nejnižší cena je 190,-.