Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Libor Krejčiřík
Nakladatelství: TZ-one
Dostupnost: Ihned
190,-
Informace

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.

Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Počet stran: 298

Rok vydání: 2013

ISBN: 978-80-878-7311-3

Online publikace (formáty PDF)

Hodnocení

Vložte Vaše hodnocení

Informace Hodnocení Ukázka

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.

Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Počet stran: 298

Rok vydání: 2013

ISBN: 978-80-878-7311-3

Online publikace (formáty PDF)

Vložte Vaše hodnocení

Vyberte si cenu

Tento produkt má variabilní cenu, vyberte si, za kolik chcete tento produkt koupit. Nejnižší cena je 190,-.