Tao zdravého stravování
Autor revolučním způsobem popisuje všechny běžné vitamíny, minerály a aminokyseliny tak, jako kdyby to byly tradiční čínské léky. Následuje popis přibližně 200 obvyklých západních potravin z pohledu čínské medicíny. Ke každé potravině vysvětluje její povahu, chuť funkci a indikace z hlediska čínské medicíny. Čtenář vyzbrojený touto informací může zjistit, zda jsou určité potraviny pro něho vhodné či nikoli. Kniha je vhodná pro laiky s malou nebo žádnou předchozí znalostí čínské medicíny. Součástí knihy jsou recepty čínské kuchyně.
Počet stran: 124
Rok vydání: 2011
ISBN: 978-80-904-7752-0
Online publikace (formáty PDF)
Vložte Vaše hodnocení
Autor revolučním způsobem popisuje všechny běžné vitamíny, minerály a aminokyseliny tak, jako kdyby to byly tradiční čínské léky. Následuje popis přibližně 200 obvyklých západních potravin z pohledu čínské medicíny. Ke každé potravině vysvětluje její povahu, chuť funkci a indikace z hlediska čínské medicíny. Čtenář vyzbrojený touto informací může zjistit, zda jsou určité potraviny pro něho vhodné či nikoli. Kniha je vhodná pro laiky s malou nebo žádnou předchozí znalostí čínské medicíny. Součástí knihy jsou recepty čínské kuchyně.
Počet stran: 124
Rok vydání: 2011
ISBN: 978-80-904-7752-0
Online publikace (formáty PDF)
Vložte Vaše hodnocení
Tento produkt má variabilní cenu, vyberte si, za kolik chcete tento produkt koupit. Nejnižší cena je 144,-.