Vaříme beze zbytku
Nakladatelství: Grada
Dostupnost: Ihned
Informace
Zbylé přílohy, okrájené kousky zeleniny, přezrálé ovoce… Také si s nimi mnohdy nevíte rady, ale vyhodit je nechcete? To je dobře, protože i z těchto surovin můžete připravit spousty skvělých a chutných jídel!
Přinášíme vám osmdesátku úžasných receptů ze zbytků – i beze zbytku. Zkrátka receptů, kde zpracujete kompletně celou surovinu: od kořínku až po květ! Nevyhazujte nať kořenové zeleniny, slupky jablek nebo brambor ani okoralé zbylé knedlíky. Kulinární redaktorka Kateřina Bičíková vás ve své kuchařce Vaříme bez zbytku naučí, jak tyto surovinové outsidery jednoduše a lahodně zpracovat.
Krémová polévka s mrkvovou natí, řepný burger, kopřivový špenát, šeříkový sirup nebo plněné kedlubnové listy, saláty, dezerty i likéry – množství lahodných bezmasých receptů, stravitelných přitom i pro fajnovější jazýčky a zapřisáhlé masožrouty, kterým se při pohledu na porosty medvědího česneku či ředkvičkové listy prostě (zatím!) nesbíhají sliny. Vyzkoušeno!
Přinášíme vám osmdesátku úžasných receptů ze zbytků – i beze zbytku. Zkrátka receptů, kde zpracujete kompletně celou surovinu: od kořínku až po květ! Nevyhazujte nať kořenové zeleniny, slupky jablek nebo brambor ani okoralé zbylé knedlíky. Kulinární redaktorka Kateřina Bičíková vás ve své kuchařce Vaříme bez zbytku naučí, jak tyto surovinové outsidery jednoduše a lahodně zpracovat.
Krémová polévka s mrkvovou natí, řepný burger, kopřivový špenát, šeříkový sirup nebo plněné kedlubnové listy, saláty, dezerty i likéry – množství lahodných bezmasých receptů, stravitelných přitom i pro fajnovější jazýčky a zapřisáhlé masožrouty, kterým se při pohledu na porosty medvědího česneku či ředkvičkové listy prostě (zatím!) nesbíhají sliny. Vyzkoušeno!
Počet stran: 176
Rok vydání: 2022
ISBN: 978-80-271-1268-5
Online publikace (formáty PDF, ePub, PDF, ePub, MOBI, MOBI)
Hodnocení
Vložte Vaše hodnocení
Zbylé přílohy, okrájené kousky zeleniny, přezrálé ovoce… Také si s nimi mnohdy nevíte rady, ale vyhodit je nechcete? To je dobře, protože i z těchto surovin můžete připravit spousty skvělých a chutných jídel!
Přinášíme vám osmdesátku úžasných receptů ze zbytků – i beze zbytku. Zkrátka receptů, kde zpracujete kompletně celou surovinu: od kořínku až po květ! Nevyhazujte nať kořenové zeleniny, slupky jablek nebo brambor ani okoralé zbylé knedlíky. Kulinární redaktorka Kateřina Bičíková vás ve své kuchařce Vaříme bez zbytku naučí, jak tyto surovinové outsidery jednoduše a lahodně zpracovat.
Krémová polévka s mrkvovou natí, řepný burger, kopřivový špenát, šeříkový sirup nebo plněné kedlubnové listy, saláty, dezerty i likéry – množství lahodných bezmasých receptů, stravitelných přitom i pro fajnovější jazýčky a zapřisáhlé masožrouty, kterým se při pohledu na porosty medvědího česneku či ředkvičkové listy prostě (zatím!) nesbíhají sliny. Vyzkoušeno!
Přinášíme vám osmdesátku úžasných receptů ze zbytků – i beze zbytku. Zkrátka receptů, kde zpracujete kompletně celou surovinu: od kořínku až po květ! Nevyhazujte nať kořenové zeleniny, slupky jablek nebo brambor ani okoralé zbylé knedlíky. Kulinární redaktorka Kateřina Bičíková vás ve své kuchařce Vaříme bez zbytku naučí, jak tyto surovinové outsidery jednoduše a lahodně zpracovat.
Krémová polévka s mrkvovou natí, řepný burger, kopřivový špenát, šeříkový sirup nebo plněné kedlubnové listy, saláty, dezerty i likéry – množství lahodných bezmasých receptů, stravitelných přitom i pro fajnovější jazýčky a zapřisáhlé masožrouty, kterým se při pohledu na porosty medvědího česneku či ředkvičkové listy prostě (zatím!) nesbíhají sliny. Vyzkoušeno!
Počet stran: 176
Rok vydání: 2022
ISBN: 978-80-271-1268-5
Online publikace (formáty PDF, ePub, PDF, ePub, MOBI, MOBI)
Vložte Vaše hodnocení
Vyberte si cenu
Tento produkt má variabilní cenu, vyberte si, za kolik chcete tento produkt koupit. Nejnižší cena je 420,-.