Výroba vína u malovinařů
Nakladatelství: Grada
Dostupnost: Ihned
Informace
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň.
Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy. Malovinaři se v první části knížky dozví podstatné informace týkající se všech fází procesu výroby vína. Ve druhé části pak najdou krok za krokem důležité technologické zásady moderní výroby bílých, růžových a červených vín.
Výrobci vína a pěstitelé révy zajisté ocení souhrnnou kapitolu o možnostech využívání internetových portálů, které nabízejí potřebné a užitečné informace a jejichž prostřednictvím jim Ministerstvo zemědělství ČR a Státní zemědělská a potravinová inspekce napomáhají zařadit se mezi evropskou špičku.
Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy. Malovinaři se v první části knížky dozví podstatné informace týkající se všech fází procesu výroby vína. Ve druhé části pak najdou krok za krokem důležité technologické zásady moderní výroby bílých, růžových a červených vín.
Výrobci vína a pěstitelé révy zajisté ocení souhrnnou kapitolu o možnostech využívání internetových portálů, které nabízejí potřebné a užitečné informace a jejichž prostřednictvím jim Ministerstvo zemědělství ČR a Státní zemědělská a potravinová inspekce napomáhají zařadit se mezi evropskou špičku.
Počet stran: 128
Rok vydání: 2010
ISBN: 978-80-247-3487-3
Online publikace (formáty PDF, PDF)
Hodnocení
Vložte Vaše hodnocení
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň.
Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy. Malovinaři se v první části knížky dozví podstatné informace týkající se všech fází procesu výroby vína. Ve druhé části pak najdou krok za krokem důležité technologické zásady moderní výroby bílých, růžových a červených vín.
Výrobci vína a pěstitelé révy zajisté ocení souhrnnou kapitolu o možnostech využívání internetových portálů, které nabízejí potřebné a užitečné informace a jejichž prostřednictvím jim Ministerstvo zemědělství ČR a Státní zemědělská a potravinová inspekce napomáhají zařadit se mezi evropskou špičku.
Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy. Malovinaři se v první části knížky dozví podstatné informace týkající se všech fází procesu výroby vína. Ve druhé části pak najdou krok za krokem důležité technologické zásady moderní výroby bílých, růžových a červených vín.
Výrobci vína a pěstitelé révy zajisté ocení souhrnnou kapitolu o možnostech využívání internetových portálů, které nabízejí potřebné a užitečné informace a jejichž prostřednictvím jim Ministerstvo zemědělství ČR a Státní zemědělská a potravinová inspekce napomáhají zařadit se mezi evropskou špičku.
Počet stran: 128
Rok vydání: 2010
ISBN: 978-80-247-3487-3
Online publikace (formáty PDF, PDF)
Vložte Vaše hodnocení
Vyberte si cenu
Tento produkt má variabilní cenu, vyberte si, za kolik chcete tento produkt koupit. Nejnižší cena je 177,-.