Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně

Hirohiko Shoda
Nakladatelství: nastole
Dostupnost: Ihned
516,-
Informace
Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu, společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety a životního stylu. O tom všem si přečtete v této knize. Ale především zde najdete desítky skvělých receptů.

Počet stran: 320

Rok vydání: 2024

ISBN: 978-80-744-8146-8

Online publikace (formáty PDF)

Hodnocení

Vložte Vaše hodnocení

Informace Hodnocení Ukázka
Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu, společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety a životního stylu. O tom všem si přečtete v této knize. Ale především zde najdete desítky skvělých receptů.

Počet stran: 320

Rok vydání: 2024

ISBN: 978-80-744-8146-8

Online publikace (formáty PDF)

Vložte Vaše hodnocení

Vyberte si cenu

Tento produkt má variabilní cenu, vyberte si, za kolik chcete tento produkt koupit. Nejnižší cena je 516,-.