Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně
Nakladatelství: nastole
Dostupnost: Ihned
Informace
Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu,
společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety a životního stylu. O tom všem si přečtete v této knize. Ale především zde najdete desítky skvělých receptů.
Počet stran: 320
Rok vydání: 2024
ISBN: 978-80-744-8146-8
Online publikace (formáty PDF)
Hodnocení
Vložte Vaše hodnocení
Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu,
společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety a životního stylu. O tom všem si přečtete v této knize. Ale především zde najdete desítky skvělých receptů.
Počet stran: 320
Rok vydání: 2024
ISBN: 978-80-744-8146-8
Online publikace (formáty PDF)
Vložte Vaše hodnocení
Vyberte si cenu
Tento produkt má variabilní cenu, vyberte si, za kolik chcete tento produkt koupit. Nejnižší cena je 516,-.