Zvěřinová kuchařka
Nakladatelství: Cpress
Dostupnost: Ihned
Informace
Pokud rádi jíte zvěřinu a chcete se ji naučit sami připravovat, nebo se v její přípravě zdokonalit, pak je tato kuchařka určena právě pro vás. Zařazovat zvěřinu do svého jídelníčku častěji je pro nás přínosné, neboť se jedná o velmi kvalitní maso. Naučte se vařit speciality podle osvědčených a vyzkoušených receptů, ochutnejte polévku, paštiku nebo omáčku, udělejte si roládu, závitek, guláš nebo ragú, překvapte své blízké svátečním menu...
Počet stran: 248
Rok vydání: 2024
ISBN: 978-80-264-5330-7
Online publikace (formáty PDF, PDF)
Hodnocení
Vložte Vaše hodnocení
Pokud rádi jíte zvěřinu a chcete se ji naučit sami připravovat, nebo se v její přípravě zdokonalit, pak je tato kuchařka určena právě pro vás. Zařazovat zvěřinu do svého jídelníčku častěji je pro nás přínosné, neboť se jedná o velmi kvalitní maso. Naučte se vařit speciality podle osvědčených a vyzkoušených receptů, ochutnejte polévku, paštiku nebo omáčku, udělejte si roládu, závitek, guláš nebo ragú, překvapte své blízké svátečním menu...
Počet stran: 248
Rok vydání: 2024
ISBN: 978-80-264-5330-7
Online publikace (formáty PDF, PDF)
Vložte Vaše hodnocení
Vyberte si cenu
Tento produkt má variabilní cenu, vyberte si, za kolik chcete tento produkt koupit. Nejnižší cena je 439,-.